Sugestii si reclamatii

Daca aveti o sugestie sau o nemultumire legata de produsele sau serviciile oferite de Hale si Piete S.A. va rugam sa ne contactati. Parerea dvs. este foarte importanta pentru noi, ajutandu-ne sa imbunatatim permanent nivelul serviciilor pe care le oferim. De aceea, va rugam sa ne transmiteti informatii legate de problema pe care ati intampinat-o completand formularul de mai jos.

Va asiguram ca vom depune toate eforturile in vederea rezolvarii corecte si eficiente a aspectelor pe care ni le-ati adus la cunostinta. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Din 25.05.2018 intra in vigoare Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27.04.2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016).

In calitate de operatori de date cu caracter personal, avem obligaţia de a respecta cu stricteţe dispoziţiile legale privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Ne dorim să fim mereu transparenți cu dvs. și vrem să ne asigurăm că sunteti bine informat cu privire la datele personale pe care le colectăm, scopurile în care acestea sunt utilizate și cu privire la drepturile dvs.

De aceea va cerem permisiunea să va folosim datele, cu alte cuvinte, să ne dati acordul privind prelucrarea datelor dvs pentru a putea va putea raspunde doleantelor de orice natura!

Acord pentru prelucrarea datelor de către operatorii SC Hale si Piete SA Ploiesti

Sunt de acord ca Operatorii SC Hale si Piete SA Ploiesti sa utilizeze Datele mele Personale, inclusiv adresa de e-mail si/sau adresa (in cazul in care e specificata), pentru a prelucra in mod corect doleantele/sesizarile/cererile mele din prezentul e-mail. Apasa aici pentru mai multe detalii

In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa va adresati direct biroului Informatii din cadrul SC Hale si PIete SA Ploiesti

In cazul in care nu sunteti de acord, va rugam sa va adresati direct biroului Informatii din cadrul SC Hale si PIete SA Ploiesti

 Sugestie   Reclamatie 

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

  Refresh Captcha  
 

Relatii cu publicul

Luni - Vineri: 06.30-16.00
(secretariat, casierie - sef Piata)

Sambata: 07.00 - 16.00
(sediul societatii - secretariat)

Duminica: 07.00 - 13.00
(sediul societatii - secretariat)

Program audiente

Director General
Luni - ora 14.00 - 16.00

Director Adjunct
Marti - ora 09.00 - 12.00

Director Economic
Miercuri - ora 11.00 - 13.00

Sugestii si reclamatii

Daca aveti o sugestie sau o nemultumire legata de produsele sau serviciile oferite de Hale si Piete S.A. va rugam sa completati formularul pus la dispozitia dvs..

Sugestii si reclamatii

Date de contact

Hale si Piete S.A. Ploiesti

Sediu social: Str. Valeni nr. 44

Adresa corespondenta:
Str. Grivitei nr. 15

Telefon: 0372 056 960

Fax: 0372 056 961